Pernah tidak bila anak tidak sihat kita tidak jadi tentu arah. Kita risau anak lambat sembuh. Biasanya bila jadi begini akan rasa tertekan juga sikit.

Anak puan pernah demam batuk selesema kan?

Stress kadang-kadang dengan baby sebab tidak tahu dia mahu apa.. tahunya nangis. Hingga ibu pun nak nangis.

Sebelum berikan ubat-ubatan puan buat apa?
Dah cuba bermacam petua tapi masih juga batuk dan selesema lama?

Kesian kat anak kena telan bermacam ubat-ubatan siap nebulizer lagi😢

Jangan ambil mudah selesema lama! Dibiarkan lama bole meyebabkan jangkitan telinga dan infeksi paru-paru atau pneumonia.

Salam dan hai puan apa khabar?

Saya faham perasaan ibu seperti puan bila anak sakit sebab saya pun ada anak kecil.

Pengalaman saya baby malam-malam susah mahu tidur kalau dah selesema. Terganggu pernafasan.

Puas bagi susu pun tidak kena, tukar lampin dah.. dukung dodoi memanjang untuk tenangkan si baby.. tapi baby masi merengek tidak selesa tidur pun terganggu.

Eh stress juga kadang-kadang! Tapi demi anak kena kuat…

Dah la esok awal pagi bangun awal mahu kerja. Takkan nak EL lagi mesti boss bising. Cuti pun dah habis.

Adui, Kesian baby sroot sroot macam susah nafasnya

Mujur ada Narinar FT membantu melegakan selesema sepantas 15 minit. Amat sesuai juga untuk melegakan demam, batuk, kembung perut dan amat sesuai kegunaan seisi keluarga.

Selain termometer yang wajib ada kat rumah, Narinar FT juga satu kemestian.

Tahukah kenapa anak bawah umur 2tahun tidak digalakan untuk diberikan ubat selesma dan batuk?

Ubat batuk atau selesema perlu digunakan dengan berhati-hati dan perlu dielakkan terutamanya untuk kanak-kanak di bawah 2 tahun untuk mengelakkan kesan sampingan seperti masalah pernafasan, sawan, kesan mengantuk yang melampau dan degupan jantung laju.

TESTIMONI

HARGA PRODUK

.

TAWARAN ISTIMEWA 

DAPATKAN SEKARANG JUGA

Set KOMBO EMAS 3 BOTOL

HANYA RM159 

Pos Kami TANGGUNG

PENCARIAN AGEN

KELEBIHAN AGEN

1. Mampu menjana side income yang tinggi (RM1,000-RM5,000 Sebulan)

2. Group support khas dan Kelas private Coaching Personal Branding, FB Marketing + Kelas Closing Sale.(term apply)

3. Kami giat menaikkan BRAND FLUtherapy

4. PENGIKLANAN MELUAS secara KONSISTEN Online dan Offline.

5. Modal Bisnes serendah RM50 (PERCUMA UNTUK TEMPOH TERHAD)

6. Keuntungan 20% dari harga jualan (tertakluk pada promosi HQ)

7. Ribuan Testimoni POSITIF !

8. REWARD yang sangat ohsem seperti Percutian Hebat luar negara dan lain lain.

HUBUNGI KAMI

**PENCARIAN AGEN DAN DROPSHIP MASIH DIBUKA. SAMBIL BERIKAN TERBAIK UNTUK ANAK, JOM JANA EXTRA INCOME. ANTARA KELEBIHAN MENJADI AGEN REWARD DAN INSENTIF MENARIK SETIAP BULAN, KELAS DAN ILMU COACHING FREE DI SEDIAKAN DAN SENTIASA DIPANTAU OLEH MENTOR YANG HEBAT.